Service Laptop Constanta

Service Laptop Constanta

service laptop constantaSfaturi utile :

Contactul cu lichide

ATENTIE!!!!!!! In cazul scurgerii accidentale a unor lichide pe tastatura sau carcasa laptopului se vor efectua doua operatiuni simple pentru evitarea distrugerii placii de baza: Se decupleaza alimentatorul si se  scoate bateria in cel mai scurt timp. Dupa ce au fost indepliniti acesti pasi se aseaza laptopul cu ecranul deschis pe verticala, se aseaza intr-o parte, pentru a se scurge pe lateral lichidul,  si a evita ajungerea lui la placa de baza sau alte componente. Urmatorul pas este sa ne contactati imediat pentru a ii face curatarea de lichide, deoarece altfel riscati defectarea iremediabila a laptopului dumneavoastra.

 

Conectarea unor ecrane externe (televizor, monitor, etc)

ATENTIE!!!!!!!Defectarea frecventa a placii video poate surveni prin aparitia unei descarcari electrostatice, ca urmare a conectarii unui monitor extern prin mufa VGA sau cuplarea pe iesirea S-VIDEO a unui televizor in timpul functionarii simultane a sistemelor. Pentru a evita astfel de neplaceri, este recomandata cuplarea mufelor cu sistemele externe deconectate de la reteaua de alimentare 220V prin actionarea comutatorului power in pozitia off.

LAPTOPEXPERT – Service Laptop, va sfatuieste… !

Efectuati curatarea sistemului de racire al laptopului o data la 6 luni !

Service laptop & reparatii laptop constantaATENTIE!!!!!!! O cauza foarte frecvent intalnita, care duce la defectarea laptopului dumneavoastra, este datorata de acoperirea in timp a sistemului de racire cu praf si impuritati, sau nefunctionarea la parametri a coolerului; ca efect secundar apare o incalzire excesiva a intregului sistem, ducand in scurt timp la defectarea placii de baza, a placii video sau a componentelor adiacente.

 

Daca aveti vreo problema cu laptopul dumneavoastra, contactati-ne!

LaptopExpert 

Service Laptop Constanta0767 241 240

Service laptop Dell, Service laptop Lenovo, Service laptop Toshiba, Service laptop HP, Service laptop MSI, Service laptop Asus, Service laptop Sony Vaio, Service laptop Acer, Service laptop Constanta, Service laptop Samsung, Service laptop Fujitsu Siemens

[Opt7_Microdata_Organization_635809700]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Laptop-Expert – Toate drepturile asupra textului sunt rezervate

Laptop-Expert

Service laptop Constanta

Telefon: 0767 241 240

eXTReMe Tracker